Kend dit fyrværkeri

KEND DIT FYRVÆRKERI

Alt du skal vide om dit fyrværkeri for at få en god nytårsaften! Lær de forskellige
fyrværkeri-effekter at kende og bliv skarp på opbygningen af dit fyrværkeri. Royal Fireworks har lavet denne lidt sjove video som viser lidt om fyrværkeriet og effekter. 

 

Endnu en fantastisk film fra Royal fireworks der viser hvordan batterierne er bygget op helt fra bunden, se en fabrik i kina og hvordan de laver de batterier som du skyder af til nytår. 

 

DE 6 FYRVÆRKERI RÅD !

 

Jysk Krudtsalg ønsker jer alle sammen et godt nytår og pas på hinanden! 
Afskyd aldrig fyrværkeri, når du er i påvirket tilstand og hold aldrig fyrværkeri i hånden, da det kan give store skader på fingre og hænder. Brug altid beskyttelses briller, også til publikum.
Har Junior ikke et par sikkerhedsbriller kan han/hun få et par til 14 kr. hos os i teltet, spørg blot efter det ved kassen. Junior er jo ikke klar over at han/hun kan blive blind, så husk sikkerhedsbriller til alle. Sørg for at alle får et godt nytår! 

Afskyd altid raketter i en raketholder og ikke i en flaske eller sæt den i jorden. Affyrer du raketter i et tæt bebygget område er det vigtigt du sikre dig at du har styr på vinden og dit affyrings stativ, så raketten ikke vælter.

Afskyd batterier på et fladt og stabilt underlag, sådan sikrer du dig at de ikke vælter. Ved mindre batterier anbefaler vi at bruge en batteri-holder, så du ikke risikere at de vælter og begynder at skyde rundt i mellem de mennesker, som du holder nytår med.
Spørg efter gode råd i vores telt og vi giver dig råd og vejledning om hvordan du skal håndtere dit fyrværkeri og afskyde det korrekt.

Mvh Jacob Moldt
Jysk Krudtsalg