Afhentning af dit bestilte fyrværkeri

Afhentning af dit bestilte fyrværkeri på Jysk Krudtsalg, skal være afhentet inden D. 30. December kl. 15:00. Senere afhentning er ikke muligt og du vil ikke kunne få dit fyrværkeri udleveret. Jyskkrudtsalg udsteder ved fremvisning af gyldig ordrebekræftelse et tilgodebevis på det gyldige beløb for din ordre, som kan bruges i vores salgstelte.  

( GYLDIGHED 1 ÅR FRA UDSTEDELSES DATO )

Jysk Krudtsalg holder ikke fyrværkeri bestilt på hjemmesiden tilbage for evt. salg i vores fysiske telte. Der kan opstå udsolgte varer i de enkelte telte og derfor er det vigtigt at du overholder den valgte dato og afhentningssted for afhentning af dit fyrværkeri. 

Ved afhentning af din ordre i vore salgtelte er det vigtigt at du medbringer gyldig udprintet ordrebekræftelse for dokumentation, samt billed ID.

( BEMÆRK JYSK KRUDTSALG IKKE UDLEVERER FYRVÆRKERI TIL PERSONER UNDER 18 ÅR. OGSÅ SELOM DET ER BESTILT PÅ HJEMMESIDEN KAN ORDREN IKKE UDLEVERES UDEN FREMVISNING AF GYLDIG BILLEDE ID FRA EN PERSON OVER 18 ÅR. )  

Ved bestilling på hjemmesiden slipper du for at stå i kø ved kassen i teltet og du kan gå direkte til vores udlevering i teltet ( markeret med et skilt ) med din ordre bekræftelse og de vil pakke den til dig. ( Bemærk at på grund af lovgivningen er det ikke muligt at pakke din ordre på forhånd inden afhentning. Og der kan opstå ventetid ved udlevering i teltet. )

Fyrværkeri bestilt på Jyskkrudtsalg.dk kan afhentes i vores salgstelt

Efter jul kan ordren hentes fra D. 27. December til D. 30. December fra 09:00 til 15:00

GODT NYTÅR !!